fbpx

Information om sommaren

Expandera meddelandet

Information om sommaren

Under sommaren har Air LEAP uppehåll i sin trafik och startar sina turer till Arlanda 26/8 igen. Under tiden kommer en del ombyggnationer att ske på vår bana. Piloter hittar info om detta i AIP SUP och NOTAM.
Restaurangen Bistro Airport håller stängt under hela juli och öppnar åter på torsdag 1 augusti. Välkommen då!

Minimera meddelandet
Translate
Sök

Kreta, Grekland

18 aug. – 22 sept. ● Söndagar
10 maj – 7 juni ● Söndagar

En riktig pärla!

Kreta är Greklands största och mest mångsidiga ö. Här finns långa stränder, lantliga byar, mysiga städer och antik kultur.

Klimatet på Kreta är enastående, med frodig grönska på våren och varmt i havet långt in på senhösten. Beundra ikonerna i rökelsedoftande små kyrkor. Snorkla i sydkustens badvikar. Leta upp en lokal taverna i bergen och beställ in goda rätter som calamares, musslor, fårost, kryddiga röror och små pajer av filodeg. Ta en utflykt till kung Minos 3 700 år gamla palats i Knossos, vandra i den natursköna Samariaravinen eller sträck ut dig på den berömda stranden Elafonissi, där sanden färgats rosa av finmalda snäckor och koraller.

Avgångar 2019/2020

Månad Datum Resväg Arrangör
Juli
Augusti 18, 25 Direktflyg TUI
September 1, 8, 15, 22 Direktflyg TUI
Maj 10, 17, 24, 31 Direktflyg TUI
Juni 7 Direktflyg TUI

 

Kreta är en riktig pärla, oavsett om du reser med småbarn och vill bo bekvämt på fint hotell eller om du luffar runt och vill upptäcka småbyar och glömda badvikar. De spännande historiska sevärdheterna och äkta grekisk mat får du inte missa. Tips: hyr bil och ta dig runt!
Åsa Jernfält, Karlstad Airport

Tips!

10 roliga aktiviteter du inte får missa när du reser till Kreta.