fbpx

Information om sommaren

Expandera meddelandet

Information om sommaren

Under sommaren har Air LEAP uppehåll i sin trafik och startar sina turer till Arlanda 26/8 igen. Under tiden kommer en del ombyggnationer att ske på vår bana. Piloter hittar info om detta i AIP SUP och NOTAM.
Restaurangen Bistro Airport håller stängt under hela juli och öppnar åter på torsdag 1 augusti. Välkommen då!

Minimera meddelandet
Translate
Sök

Losinj, Kroatien

17 september • Tisdag

Yoga, dans eller träning i vackra Kroatien?

Researrangören TRAVEA samarbetar med de lokala företagen Friskis & Svettis, KMTI och ATMA yoga – tillsammans anordnar de träningsresor från Karlstad. 

Direktflyg från Karlstad till ön Lošinj som är ett sol- och badparadis men samtidigt en lugn och familjevänlig ö. Lošinj är en av Kroatiens största öar och även den mest sevärda, framförallt om man uppskattar vacker natur, flora och fauna – här finns över tusen olika växtarter som sjöfarare tagit med sig från jordens alla hörn. Passa på att upptäcka och njuta av den vackra miljön och naturen mellan de olika träningspassen.

Avgångar 2019

Månad Datum Resväg Arrangör
September 17 september Direktflyg TRAVEA

 

Kul varierad träning i härlig miljö med fantastiska ledare och lagom stor grupp. Ger mig energi som räcker en bra bit in på vintern. Längtar tills det är dags igen - för sjätte gången och jag kan verkligen rekommendera KMTi Träningsresor!
Anna-Kajsa Mattsson, Karlstad

Tips!

En härlig träningsvecka utomlands i underbar miljö på spa-ön Losinj med KMTi Träningsresor Karlstad.