fbpx
Flygtrafik | 2018-01-03

Sommaren är räddad − Turkiet tillbaka!

Sommaren 2017 var den kallaste sedan 1862, men nu kan värmlänningarna pusta ut. Turkietresor kommer tillbaka Karlstad, efter ett års uppehåll, och garanterar sol och värme under nästa sommar.

− Vi är jätteglada över att vara tillbaka i Karlstad och vet att Turkiet varit väldigt efterfrågat. Resorna från Karlstad startar måndagen 25 juni och vi kör med en stor maskin varje vecka fram till mitten av augusti,säger Anders Lindström VD på Turkietresor.

Att kunna erbjuda fler destinationer under årets störta semesterperiod är viktigt för Karlstad Airport.

− Folk vill kunna åka utomlands när de är lediga och barnen har lov, särskilt eftersom solen faktiskt inte alltid skiner här i Karlstad. Att jobba för fler destinationer under högsommaren har länge varit en medveten strategi från vår sida. Det är väldigt roligt att vi nu kan erbjuda charter till både Turkiet och Cypern i sommar, samt även 400 destinationer via Frankfurt reguljärt, säger Carl Hallgren marknadschef på Karlstad Airport.

Resorna Karlstad-Antalya kommer att gå mellan 25/6 och 13/8 2018. Läs mer på turkietresor.se.

Kontakt

Carl Hallgren
Marknadschef Karlstad Airport
070-855 60 07

Anders Lindström
VD Turkietresor
073-516 87 30

Om Turkietresor

Turkietresor bildades 2007 och erbjuder hotell- och lägenhetshotell i alla klassificeringar; från 2 stjärnor, mindre pensionat till stora lyxiga resorts och ett brett urval av All inclusive-hotell i alla prisklasser. De flyger till Antalya flygplats med Corendon Airlines som är ett turkiskt flygbolag vilket grundades 2004, samt Pegasus Airlines.