fbpx
Flygplatsen | 2020-03-30

Till dig som bokat Karlstad-Prag 30 april med goTONordics.

Här kommer ett viktigt meddelande till dig som bokat en resa med goTONordics till Prag:

Som framgått av tidigare e-mail från goTONordics så kommer inte resan att köras den 30 april på grund av konsekvenserna av Coronaviruset. Dessvärre har researrangören inte kunnat hitta ersättningsflyg till Prag under hösten. De erbjuder er därför att boka om resan till den avgång som går från Karlstad till Krakow den 15 oktober. Mer om resan och hotell kan ni läsa om här https://www.gotonordics.com/hostweekend-krakow-2020.

De avgifter som ni betalat för vårens resa flyttas då över till höstens resa. Vår bedömning är att virusets effekter och konsekvenser kommer att ha mattats av till hösten och att det åter går att genomföra resor.

Ni kan svara på följande olika sätt:

  1. Returnera mailet och svara på om ni önskar bli ombokade. Uppge bokningsnummer. Uppge vilket hotell ni önskar bo på. Ni får då en ombokningsbekräftelse till er e-mail.
  2. Returnera mailet och svara att ni vill avboka. Uppge bokningsnummer. Uppge bankkonto som återbetalnings ska ske till. Ni får en avbokningsbekräftelse på e e-mail.

Vi hoppas att ni har förståelse för den svåra situation vi hamnat i och vi hoppas naturligtvis att ni fortsätter att resa med oss.
Tack för ert tålamod! hälsar goTONordics.