fbpx

TILLFÄLLIG LÖSNING TILL FRANKFURT! TEMPORARY SOLUTION TO FRANKFURT!

Expandera meddelandet

TILLFÄLLIG LÖSNING TILL FRANKFURT! TEMPORARY SOLUTION TO FRANKFURT!

Resenärer med biljetter med BMI till Frankfurt på söndag 17/2 eller måndag morgon 18/2 får resa med en Bombardier CRJ900 med plats för 88 resenärer, som flygs av estniska bolaget Nordica på måndag morgon kl. 06:30 från Karlstad. Resenärer som har bokat biljett SENARE än måndag morgon 18/2, ta kontakt med din resebyrå eller flygbolag för eventuella ombokningar! All passagers with tickets valid from Karlstad-Jönköping-Frankfurt on Sunday afternoon Feb. 17 and Monday morning Feb. 18 will be able to use those on a replacement flight on Monday Feb. 18, 06.30. Passagers with bookings LATER than Monday morning Feb. 18, contact your travel agent or airline company for possible re-bookings!
Minimera meddelandet
Translate
Sök
Alicante | Flygtrafik | 2018-01-11

Uppehåll i Norwegians linje till Alicante

De senaste tre månader har varit en nagelbitare för såväl personalen på Karlstad Airport som återkommande Alicanteresenärer. Alla har väntat på ett besked inför 2018 och idag kom det, dessvärre blev det negativt. Den nya flygskatten införs 1 april i år och innebär att flygbolagens kostnader per enkelresa höjs och detta är enligt uppgifter till Karlstad Airport en av orsakerna till att Norwegian gör uppehåll i linjen.

 Detta är en oerhört populär linje och vi vet att många värmlänningar har hus nere i Alicanteområdet och flyger ofta. Vi har verkligen lagt ner mycket arbete på att Norwegian ska fortsätta flyga men flygskatten kan vi inte råda över. Vi hoppas att det bara blir en paus och att trafiken kan återupptas 2019, säger Hans Wennerholm VD på Karlstad Airport.

Övrig trafik med Norwegian påverkas dock inte av det här beslutet och sträckan Karlstad-Las Palmas fortsätter som förut. Norwegian beklagar uppehållet med Alicantelinjen.