fbpx

Mallorca, Spanien

7 sept. - 5 okt. • Tisdagar

Avgångar 2021

Månad Avresedatum
September 7, 14, 21, 28
Oktober 5

Så bokar du din resa

Populära Mallorca älskas av alla; från badsugna svenska barn till de spanska kungligheterna. Det är inte konstigt eftersom denna fantastiska Medelhavsö verkligen har det mesta.

På Mallorca upphör blandningen mellan ljuvlig semesterö och fantastisk natur aldrig att fascinera. Den svala vinden från norr friskar upp även de hetaste sommardagarna och stränderna gör ingen besviken. Stränder finns runt hela Mallorca. I norr finns de kilometerlånga stränderna från Puerto Pollensa, via Alcudia, hela vägen bort till Can Picafort. På öst- och västkusten väntar klippiga badvikar med kristallklart vatten och i söder ligger Playa de Palma som börjar nästan inne i öns huvudstad.
Mallorca är en fantastisk ö att upptäcka på egen hand. Här finns allt från de små bergsvägarna i öster, till sömniga byar och klippiga kuster med små avskilda badvikar. Överallt på ön finns också spännande marknader, med allt från hantverk till grönsaker och är du intresserad av vin ska du besöka någon av öns vingårdar och köpa med dig en flaska eller två hem.

Boka enkelt och säkert med Vings trygghetspaket Safe Travel! Läs mer här.

Fortsätt läsa

Mallorca har verkligen det bästa av allt. Några av Medelhavets bästa stränder, huvudstaden Palma med ett fantastiskt utbud av restauranger, shopping och mysiga områden att strosa runt i. Och så bergen, olivodlingarna och alla citrusträden, bortom de trafikerade vägarna.
Lena Hällström, Ticket Karlstad